1 Ekim 2013 Salı

ORTA ÇAĞ GECESİ
Temmuz 2013' de etstur ile çıktığımız Orta Avrupa turunun 3. gecesinde Prag 'ın en hareketli eğlencelerinden biri olan Orta Çağ Gecesine katıldık.Orta Çağ'da yapılan eğlenceler, yenilen yemekler, limitsiz içecekler ilgimizi çekti.Birbirinden güzel Çek kızlarının yaptığı ateş dansları eşliğinde, muhteşem Orta Çağ eğlencelerine katılmaktan büyük keyif aldık. :) 
 Mekanın adı: U Pavouka
Garsonlardan dansçılara, masaların üzerindekilerden duvarlarda asılı duran aksesuarlara kadar herşey harika. Tamamen Ortaçağ dönemini yaşatıyor size.Aydınlatma az,loş bir ortamda oturuyorsunuz.Toprak tabaklarda yemeğinizi yiyorsunuz.Yemekler vasat ama ortamın hatırına memnun kalıyorsunuz.Yapılan dans ve ateş gösterileri çok güzel. 











Gitmenizi tavsiye ederim.
Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. Prag gerçekten de söylendiği gibi bir masal şehir. Ama ne söyleyeyim, ortaçağ hissiyatı en çok bu gecede perçinlenmişti. Gayda ve davulun o muhteşem ahengi ve ritm, adrenalin seviyesini tavan yaptırmıştı. Bir de yanınızda arkadaşlarınız, dostlarınız var ise değmeyin keyfinize. Pınar Hanım'ın dediği gibi; şiddetle tavsiye edilir:)

    YanıtlaSil
  2. Gece sizlerle daha da güzel oldu, iyi ki vardınız, iyiki o güzel ortamı sizlerle paylaştık <3

    YanıtlaSil